Watch Ads. Have Fun. Get Money.

FEELIN, een nieuwe manier om uw tijd

optimaal te benutten

Wil je deelnemen aan een marketingonderzoek? Word lid van de eerste Feelers community!
Feelin is de nieuwe applicatie waarmee je reclamevideo's kan bekijken terwijl je gefilmd wordt tijdens de video. De informatie wordt anoniem gemaakt en wordt gebruikt om te begrijpen hoe je je echt voelt tijdens de video.
Het gaat snel, download de bètaversie van de applicatie en start de video's. Bekijk je eerste video om je eerste Amazon voucher te winnen!

Een applicatie voor jou, super gemakkelijk te gebruiken

image

EEN APP OM SNEL UW MENING TE GEVEN

Dankzij FEELIN telt je mening

FEELIN revolutioneert de marketing door jouw emoties centraal te plaatsen bij de productie van videocontent. Terwijl je naar een video kijkt, worden je reacties verwerkt in de applicatie om erachter te komen wat je echt denkt!

521

Feelin Testers

hebben al besloten om zich bij de gemeenschap aan te sluiten. En jij?

970

Euro Amazon Cadeau Bonnen

Elke maand zijn er nieuwe commercials beschikbaar zodat je Amazon cadeaubonnen kan winnen.
image
image
image

Word nu lid van de Feelin community!

Tester worden - FAQ's

Wie kan Feeler worden?

Iedereen boven de 18 jaar kan lid worden van de Feelin tester community! Gegevensverzameling is verboden voor minderjarigen onder de 18 jaar. Tot later 😉

Welke smartphone heb ik nodig om de applicatie te gebruiken?

De applicatie is (momenteel) alleen beschikbaar op Android-toestellen. Je hebt ook een recente smartphone van minstens 2018 nodig.

Wanneer krijg ik mijn Amazon cadeaubon?

De app is nog steeds in bètatest en de vouchers worden wekelijks handmatig verzonden. Als je de test op maandag hebt gedaan, ontvang je de voucher op vrijdag en kan je shoppen in de WKND! 😀

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De applicatie verzamelt alleen de gegevens die je ingeeft. Terwijl je naar een video kijkt, neemt de app ook je gezicht op om je emoties te analyseren. Uw persoonlijke gegevens worden vervolgens naar onze beveiligde server gestuurd conform met de GDPR normen van de Europese Unie.

image

Zin om te proberen?

Download de app rechtstreeks via PlayStore en sluit je bij ons aan !