Feelin

FAQs

Heb je een vraag over de app? Kijk hieronder of je het antwoord kunt vinden! 

Feelin is een Belgische start up die het menselijke opnieuw centraal wil zetten binnen de creativiteit in de wereld van de video, zoals advertenties, films of muziekclips.

Wij stellen graag aan échte mensen, onze « Feelers », voor om deel te nemen aan de verbetering van onze video-omgeving. Het is een kwestie van de algoritmes en andere automatische berekeningen van sociale media niet meer onze voorkeuren te laten beheersen : het menselijke is het belangrijkste!

Praat zeker over ons in jouw vriendenkring, hoe meer mensen hoe meer impact we kunnen hebben. Volg ons zeker ook op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evoluties van Feelin.

Om beter jouw reacties en gevoelens te begrijpen tijdens het bekijken van een video. Dankzij deze feedback kunnen wij dit doorgeven aan de personen die de video’s gemaakt hebben, opdat zij hun creaties verder kunnen verbeteren.

Wij geloven dat emoties beginnen bij jouw gelaatsuitdrukkingen en waar je op het scherm kijkt. Dit is de reden waarom we jouw reacties filmen.

Elke video capture moet nog behandeld worden door onze analytische oplossing. Eenmaal dit gebeurd is, zal je punten ontvangen die je vervolgens kan inwissel voor cadeaus. Hoe kwaliteitsvoller de captures, hoe meer punten je kan verdienen. Er kan een vertraging zitten tussen de validatie van je video en de toekenning van je punten.

Dit betekent dat deze niet bruikbaar was om jouw emoties te herkennen. Wij valideren en belonen enkel de video captures die op een correcte manier geregistreerd kunnen worden.

De twee belangrijkste elementen zijn : zich in een goed verlichte plaats bevinden en zich goed recht zetten, recht in het midden van het scherm kijken zoals bij een videocall bijvoorbeeld.

Probeer eveneens zo min mogelijk te bewegen tijdens de video en wijzig de hoek van je smartphone niet – bekijk zeker de video niet langs onder bijvoorbeeld.

Neen, helaas is dit niet mogelijk : Aangezien je de video al gezien hebt, is de verrassing weg en dit heeft een impact op de metingen. Maar maak je geen zorgen, de volgende capture zal beter zijn !

Het gebruik van jouw gegevens gebeurt met alle respect voor de bescherming ervan. Ze worden volledig geanonimiseerd, en vervolgen worden ze samengevat et dit laat ons toe om een rapport op te bouwen met betrekking tot de kwaliteit van de video’s.

Wij geven bijvoorbeeld informatie mee omtrent het aantal personen die gelachen hebben bij een mop, gereageerd hebben op een ontploffing in een film of informatie gezien hebben over een website in een advertentie.

Je wint to 60 punten per video die je bekeken hebt, indien de capture voldoende kwalitatief is. Je krijgt een Amazon.fr code van 2€ per 400 punten.

Voorlopig stellen wij enkel cadeau-codes voor Amazon.fr voor. Uiteraard voorzien wij in de toekomst andere beloningen voor jullie !

De beloningen worden verstuurd naar het mailadres waarmee je ingeschreven bent in de applicatie. Ze komen normaal gezien maximaal 2 dagen na het bekijken van de video’s toe.

Heb je het antwoord dat je zocht niet gevonden? Je kunt ons een bericht sturen naar hello@feelin.be.