Frequently Asked Questions

Waarom filmt de app mij?

Feelin gebruikt een unieke technologie om de emoties op je gezicht te herkennen. Deze technologie maakt het mogelijk om gelaatsuitdrukkingen te identificeren en te weten of de video de door de auteur gewenste impact heeft. De inhoud van de video’s wordt 1 jaar bewaard en zal nooit met derden worden gedeeld.

Is de applicatie beschikbaar voor de iPhone?

Nee, momenteel is Feelin alleen beschikbaar voor android. De overdracht is gepland zodra de applicatie verder wordt ontwikkeld.

Waarom ziet de aanvraag er niet compleet uit?

Feelin is momenteel in Beta-versie. Dit betekent dat we testers zoals u nodig hebben om het te gebruiken en ons feedback te geven. Komende functies zijn onder andere de mogelijkheid om uw beloningen in de applicatie te zien, pushmeldingen en meer!

Aarzel dus niet om ons je feedback over de app te geven, het zal ons echt helpen!

Wanneer ontvang ik mijn cadeaubon?

Wij sturen u de cadeaucode binnen 72 uur na ontvangst van uw upload per e-mail. Als je het dan nog niet hebt ontvangen, is het mogelijk dat er op dat moment iets is gebeurd. Controleer of de applicatie nog steeds werkt nadat u de video hebt voltooid. U kunt contact met ons opnemen via facebook of via hello@feelin.be zodat we het samen kunnen bekijken.